Hogyan spóroljunk vagy fizessek kevesebbet? Ez a kérdés sokszor sok mindenkiben felmerül ez a mindennapjainkba részt vesz. Mindenki próbálkozik megtakarítani de nem akar lemondani a megszokott szokásokról de hogyan is csináljuk hogy jó is legyen, és ha elég ügyesek vagyunk akkor még kereshetünk is vele, csak be kell építeni a mindennapi és a nem mindennapi vásárlási szokásainkba. Kötni kell különféle biztosítást, internet szolgáltatást, mobil és energia szolgáltatót is választani kell és sorolhatnám még tovább, és a mindennapos vásárlásról nem is beszélve. Mindenki elkezdi a próbálkozást valahol de sokan fel is adják mert nem látlak sok eredményt és inkább kevesebbet vásárol vagy meg sem veszi, mert rövid távon nem lát változást pedig nyugodtan számolhatunk éves viszonylatban. Először is ellenőrizzük a bankunknál van lehetőség pénz visszatérítésre a vásárlások után, ha lehetséges akkor aktiváljuk. Ezek csak az Angol földön használhatóak.

Pontgyűjtő kártya teljesen jól működik elég sok üzlet megtalálható online és személyes vásárlásnál használható pl: az Argosnál csak be kell írni a kártya adatait és automatikusan jóváíródik a pont ami le is vásárolható.

A regisztrácios link amin tudsz regisztrálni: https://www.nectar.com/

Itt egy egyszerű példa az online vásárláshoz amivel kapsz vissza pénzt nem is akár menyit ha az oldalról nyitod meg a vásárlásra szánt oldalt vagy bármiféle nagy vagy kis értékű vásárlás, biztosítást, energia szolgáltatót keresel vagy bármit. A regisztráció ingyenes és később sem számol fel semmit, ez mind az üzlet politikáról szól készít egy vásárlási statisztikát is de kit érdekel ha ebből előnyt tudunk szerezni.

Itt egy regisztrácios link amin tudsz regisztrálni: https://www.topcashback.co.uk/ref/edizon

Ha ezt a logót látod akkor jó helyen jársz használható mobilon laptop pc is de applikáció is van.

Teljesen egyszerű használni ha bárhol vásárolni szeretnél online vagy regisztrálni ez nagyon fontos, akkor belépsz a Topcashback-be és az ottani keresőbe írd be bolt vagy szolgáltató nevét és csak kövesd az utasítást. Sok esetben nem azonnal kapsz vissza de érdemes kivárni az időt. Itt már minimum 2x és a visszatérítés egy termék után.

Itt is egy másik ha már vásárolni el kell menni egy boltba valami enni és innivaló után akkor itt is érdemes körülnézni, sok terméknek visszakaphatod az árát vagy valamennyi részét, ehhez vásárlás előtt kell megnézni hogy milyen termékek vannak a listán aminek az árát vissza tudod kapni, ez is teljesen ingyenes használható. Itt egy blokkot és a termék vonalkódját kell scannelni.

A regisztracio itt https://www.checkoutsmart.com/

Minden vásárlásnál kapunk blokkot, számlát akkor kérjük is el mert szükségünk lesz rá, itt a következő ahol a blokkot, számlát kell feltölteni itt érvényes az online vásárolt termékre is. Az összegyűjtött pontokat át tudjuk váltani utalványra vagy utalni a számlámra, itt mar minimum 3x-os a visszatérítés egy termék után.

A regisztráció itt: https://www.shoppixapp.com/

Aki sokat nagy értékben vásárol annak érdemes a havi díj ellenébe itt regisztrálni: https://www.completesavings.co.uk/

Gondoljunk bele néhány termékre akár 4x is tudunk kedvezményt kapni ez akár évi 1000 Font is lehet a vásárlások után csak egyszerűen figyeljünk oda.